Om Skadedyrfyn

Skadedyrfyn er din autoriseret skadedyrsbekæmper, der løser enhver opgave med uønskede skadedyr, der kan forekomme både inde og ude. Professionel skadedyr service på Fyn.​

​Skadedyrfyn dækker hele øen i midten af Danmark

Skadedyrfyn er din autoriseret skadedyrsbekæmper på Fyn, der løser enhver opgave inden for uønskede skadedyr. Vi er behjælpelige ved både simple og avancerede opgaver. 

Udover skadedyrsbekæmpelser løser vi også en lang række opgaver og ydelser inden for malerarbejde og tømrerarbejde på Fyn. Har du derfor behov for malerarbejde eller tømrerarbejde, stiller vi os også til rådighed her.

Vi kører udfra Faaborg men dækker hele øen fra Middelfart til Nyborg. Har du brug for et godt tilbud kan du trygt henvende dig til os. Vores erfaring er din sikkerhed for kvalitet og at opgaven udføres ansvarligt.


Skadedyrfyn har erhvervet S2 autoriseret sprøjtecertifikat som er kundens sikkerhed for en faglig korrekt viden og behandling. Gift lyder aldrig helt godt omkring dyr og mennesker, men med vores uddannelse og tilgang til behandlinger kan vores kunder altid føle sig sikre og trygge. Vi udfører yderst kompetent og professionel behandling.

G1 autorisation er ligeledes erhvervet som giver tilladelse fra miljøstyrelsen til gasning af fx muldvarpe og mosegrise. Det kræver denne helt specielle autorisation at udlægge gaspiller (phosphorbrinte) da det ellers uden den er aldeles ulovligt at udlægge pillerne. Det er ligeledes umuligt at indkøbe denne gas uden tilladelsen.

Hvad kan du forvente?

guarantee   Autoriseret bekæmper

Skadedyrfyn er autoriseret, uddannet og certificeret til alle opgaver.

fyn  Dækker hele Fyn

Skadedyrfyn rykker hurtigt ud på hele Fyn.

like   Høj standard

Vi løser enhver opgave professionelt og med kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Har du et skadedyrsproblem eller en opgave du ønsker en drøftelse omkring så ring til os. Så aflægger vi dig et besøg og besigtiger opgaven, snakker om mulighederne og giver et uforpligtende tilbud på skadedyrsbekæmpelse på Fyn.

Autoriseret skadedyrsbekæmper med hurtig og effektiv behandling. Altid svar på mail og kontakt til kunden indenfor 24 timer. Vi løser enhver opgave både
​ude og inde.

Åbningstider​

Mandag – fredag

07.00 – 20.00​

Weekend og helligdage

10.00 - 18.00

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Skadedyr Fyn ApS

Bystævnevej 17, 5600 Faaborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 61 43 61 47

E-mail: skadedyrfyn@gmail.com