Skægkræbekæmpelse – effektiv og autoriseret bekæmpelse

Kom af med skægkræ og sølvfisk med professionel hjælp

​Skal du bruge en ekspert i skægkræbekæmpelse? Så er vi den rette til at hjælpe dig. Hos Skadedyrfyn tilbyder vi effektiv bekæmpelse af skægkræ og sølvfisk.

​Vi er uddannet, certificeret og autoriseret til at bekæmpe skadedyr, og vi kører ud til både private og erhverv i blandt andet Faaborg og Odense samt alle andre steder på Fyn. Du kan naturligvis forvente at blive betjent at en professionel og kvalitetsbevidst skadedyrsbekæmper i skægkræ og sølvfisk.

​Vi anvender fælder og langtidsvirkende mikrokapsler

​Slip af med skægkræ og sølvfisk og undgå, at de kommer tilbage. De er svære at komme af med, men vi har stor erfaring og ekspertise med bekæmpelse af sølvfisk og skægkræ. Det kræver dog en fælles indsats mellem dig og os.

Skægkræbekæmpelse foregår ved, at vi sprøjter med et langtidsvirkende middel med mikrokapsler. Samtidig udlægger vi ædegift, feromoner og limplader som fælder.

En effektiv bekæmpelse sker over fire gange med to-tre uger imellem hver behandling. 

Virkemidlerne fungerer mest optimalt, hvis der kun gøres rent inden behandlingerne.

​Kontakt os for at få en pris på skægkræbekæmpelse

​Bekæmp skægkræ og sølvfisk med vores hjælp. Du kan starte med at kontakte os for at høre nærmere, og vi kommer gerne ud for at besigtige opgaven. Her tager vi stilling til den mest effektive behandling. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris på for eksempel skægkræbekæmpelse.

Hvad kan du forvente?

guarantee   Autoriseret bekæmper

Skadedyrfyn er autoriseret, uddannet og certificeret til alle opgaver.

fyn  Dækker hele Fyn

Skadedyrfyn rykker hurtigt ud på hele Fyn.

like   Høj standard

Vi løser enhver opgave professionelt og med kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Har du et skadedyrsproblem eller en opgave du ønsker en drøftelse omkring så ring til os. Så aflægger vi dig et besøg og besigtiger opgaven, snakker om mulighederne og giver et uforpligtende tilbud på skadedyrsbekæmpelse på Fyn.

Autoriseret skadedyrsbekæmper med hurtig og effektiv behandling. Altid svar på mail og kontakt til kunden indenfor 24 timer. Vi løser enhver opgave både
​ude og inde.

Åbningstider​

Mandag – fredag

07.00 – 20.00​

Weekend og helligdage

10.00 - 18.00

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Skadedyr Fyn ApS

Bystævnevej 17, 5600 Faaborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 61 43 61 47

E-mail: skadedyrfyn@gmail.com